Producten voor meel van bradsjaws (3)

Croissantmeel

Croissantmeel

W: 320 - 330. Patentbloem verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse tarwe. Geschikt voor het produceren van deeg dat gelamineerd, gevouwen en uitgerold moet worden. Ideaal voor het verkrijgen van gelaagde, bladerdeegachtige en volumineuze producten. Aanbevolen voor brioches en croissants.
Meel - Denti Molen

Meel - Denti Molen

Selectie van meel geproduceerd door Mulino Denti. Meel met verschillende eigenschappen voor verschillende behoeften. Korte deeg, gebak en ontbijt, grote gerezen producten. Meel voor Napolitaanse pizza.
MANITOBA MEEL

MANITOBA MEEL

W: 450 - 500. Farina type '00' verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse granen, voor deeg met indirecte verwerking of lange rijstijden. Ideaal om het eiwitgehalte te verhogen en de glutenstructuur van gerezen producten te verbeteren. Aanbevolen voor de bereiding van hoogwaardige Panettoni, Pandori en Colombe Pasquali. 10KG